Despre mine

qandaBun gasit straine(o)

Inca te intrebi cine sau ce anume te-a adus aici. Nu e nici o problema, vreau doar sa iti imaginezi o calatorie in care, vei avea de invatat cate ceva si sa o parcurgi. Te asigur ca nu vei pleca de aici, fara a invata ceva util. Bineinteles, se va intampla acest lucru dupa ce vei parcurge paginile acestui blog.

Cine sunt ?

Ca si tine, sunt doar un simplu calator al destinului. Al unui univers in care traiesc in prezent. Sunt o fiinta divina, la fel cum esti si tu acum. O minune a creatiei, un factor decisiv in procesul de evolutie si perpetuare a speciei umane. Poate acum te intrebi cu cine stai de vorba mai exact. Te asigur ca iti voi da sansa sa ma cunosti putin cate putin, urmarindu-mi paginile acestui blog, iar in fiecare zi voi aduce prin text, cate o experienta din viata mea. In general fara experientele proprii, sau ale altora suntem un nimic, nu ne putem exprima, dezvolta, nu putem trai in aceasta societate. Stiai ca…. la inceputul timpurilor, doar grupurile supravietuiau ?

Doresc sa te atrag si  pe tine intr-un grup in care totul se imparte fara a fi nevoie sa returnezi ceva in plus. Insa daca consideri la fel ca si mine ca ai ceva de spus pentru a te auzi si ceilalti, voi astepta sa incepi sa scrii, la fel cum o fac eu acum pentru restul care cauta o speranta, sau o simpla raza de lumina de care sa se agate, sa invete, sa evolueze.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s